Άκου 99,6: Νέα ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Λαϊκά και Αιρετικά»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Νέα ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Λαϊκά και Αιρετικά», με παρουσιαστές τους Ζήση Μ. Πατσίκα και το Νίκο Βουδούρη θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στο ραδιόφωνο ΑΚΟΥ 99,6.
Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή), από τις 13.00 έως τις 14.00, με ποικίλη θεματολογία, σχολιασμό της τρέχουσας τοπικής και όχι μόνο επικαιρότητας, συνεντεύξεις κ.α.
Οι παραγωγοί της εκπομπής
Ο Ζήσης Πατσίκαςείναι δικηγόρος και ο ιδιοκτήτης του δημοσιογραφικού οργανισμού στον οποίο ανήκει η καθημερινή εφημερίδα της Ημαθίας «Λαός», ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΚΟΥ 99,6και η ενημερωτική ηλεκτρονική πλατφόρμα laosnews.gr. Ο Νίκος Βουδούρης είναι δημοσιογράφος και ο ιδρυτής - διαχειριστής της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας InVeria.gr, ενώ είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ευλογιά προβάτων: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας
- Χαλκιδική: Νεκρός ανασύρθηκε 56χρονος από τη θάλασσα στα Νέα Πλάγια
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές