Άκου 99,6: Νέα ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Λαϊκά και Αιρετικά»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Νέα ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Λαϊκά και Αιρετικά», με παρουσιαστές τους Ζήση Μ. Πατσίκα και το Νίκο Βουδούρη θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στο ραδιόφωνο ΑΚΟΥ 99,6.
Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή), από τις 13.00 έως τις 14.00, με ποικίλη θεματολογία, σχολιασμό της τρέχουσας τοπικής και όχι μόνο επικαιρότητας, συνεντεύξεις κ.α.
Οι παραγωγοί της εκπομπής
Ο Ζήσης Πατσίκαςείναι δικηγόρος και ο ιδιοκτήτης του δημοσιογραφικού οργανισμού στον οποίο ανήκει η καθημερινή εφημερίδα της Ημαθίας «Λαός», ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΚΟΥ 99,6και η ενημερωτική ηλεκτρονική πλατφόρμα laosnews.gr. Ο Νίκος Βουδούρης είναι δημοσιογράφος και ο ιδρυτής - διαχειριστής της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας InVeria.gr, ενώ είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επίσκεψη Καρυστιανού σε Κοζάνη και Φλώρινα: Η περιοχή από καλλιεργήσιμη έχει μετατραπεί σε μπαταρία της Ευρώπης (Βίντεο)
- Θανάσης Καββαδάς: Θωρακίζεται όλη η χώρα απέναντι στις επιζωοτίες -12,5 εκατ. ευρώ επί πλέον στις 13 Περιφέρειες για μέτρα βιοασφάλειας
- ΑΣΕΠ 2027: Ολοκληρωμένη Προετοιμασία για τον 3ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό
- Υπεγράφη η Κοινή Απόφαση για τα νέα Σχέδια Βελτίωσης
- Καταστροφές από αγριογούρουνα: Ανοικτή επιστολή Ε.Ο.Σ Σάμου προς την πολιτεία και τα συναρμόδια υπουργεία