ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα επίδομα παιδιού - Α21
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει ότι σήμερα 7 Οκτωβρίου άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού – προκειμένου οι δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2022 να υποβάλουν και να ξεκινήσει η διαδικασία της καταβολής της 5ης δόσης.
Οι δικαιούχοι του Επιδόματος μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου www.opeka.gr με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 επιτρέπει μέσω εκτεταμένων ηλεκτρονικών διασταυρώσεων με διαθέσιμες βάσεις δεδομένων άλλων φορέων και υπηρεσιών, τον έλεγχο της ακρίβειας και της ορθότητας των δηλούμενων στοιχείων και πληροφοριών κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης.
Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Επισημαίνεται ότι αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ψηφιακή καταγραφή ζημιών και επιτάχυνση αυτοψιών από τη Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ. στην Αχαΐα
- Βότανα για χοληστερίνη και πίεση
- Νεκταρίνια: Διατροφική αξία και οφέλη στην υγεία
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Ευλογιά προβάτων: Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας