Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρήτη: Επιδειξίας βοσκός σόκαρε ένα ζευγάρι Γάλλων στα Χανιά

Ισχυρό σοκ δοκίμασε ένα ζευγάρι τουριστών που είχαν μαζί και το μωρό τους, όταν είδαν έναν βοσκό ο οποίος εκδήλωσε την ανωμαλία του να στήνεται έξω από το αυτοκίνητό τους επιδεικνύοντάς τους προκλητικά τα γεννητικά του όργανα στον δρόμο ενός απομακρυσμένου χωριού στην Κίσαμο Χανίων.Το ασύλληπτο περιστατικό, που κάθε άλλο παρά διαφημίζει την ελληνική και την κρητική φιλοξενία, συνέβη όταν οι Γάλλοι παραθεριστές κινούνταν με το ενοικιασμένο όχημά τους.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους, διέσχισε το δρόμο ένα κοπάδι με πρόβατα και ο 37χρονος άνδρας με την 22χρονη φίλη του σταμάτησαν περιμένοντας να περάσει. Όμως, ξαφνικά εμφανίστηκε ο 31χρονος κτηνοτρόφος που, αντί να καθοδηγήσει τα ζώα του, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του ζευγαριού, κόλλησε το πρόσωπό του στο τζάμι και άρχισε να κάνει πρόστυχες χειρονομίες με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης

Όμως, το αρρωστημένο «σόου» είχε μόλις αρχίσει, αφού στην συνέχεια ο ξαναμμένος βοσκός κατέβασε το παντελόνι του, έφερε τα γεννητικά του όργανα κοντά στο τζάμι και καλούσε τους εμβρόντητους τουρίστες να τα κοιτάξουν! Αηδιασμένο και σοκαρισμένο το ζευγάρι, έφυγε από το σημείο όταν ο βοσκός ολοκλήρωσε την «επίδειξη» και πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Κισάμου, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν βάσει της περιγραφής τον 30χρονο βοσκό, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν να δικαστεί από το Αυτόφωρο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

πηγή:msn.com

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb