Συλλυπητήριο μήνυμα της Ε.Μ.Ι.Π.Η. για τον θάνατο του Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.) στο άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του μακαριστού μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του Συλλυπητήρια.
Ο μακαριστός μητροπολίτης κυρός Παύλος ήταν από τους πρώτους που γνώρισε και αναγνώρισε το έργο και τη δραστηριότητα της Ε.Μ.Ι.Π.Η., ενώ διατηρούσε αλληλογραφία με την Εταιρείας, μέρος της οποίας έχει δημοσιευτεί και στο περιοδικό «Χρονικά Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας».
Το Δ.Σ. της Ε.Μ.Ι.Π.Η. σε ένδειξη σεβασμού αποφάσισε να εκφράσει δημόσια τα συλλυπητήριά του, για τον αδόκητο χαμό μου μακαριστού μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας και Πέλλας με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα
- Συνέντευξη Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) στην IMATHIOTIKIGI.GR
- ΥΠΑΑΤ: Στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας που συνεχίζουν την αγροτική δραστηριότητα
- Πρώτο πακέτο 7 μέτρων στήριξης της ελληνικής αλιείας ανακοίνωσε ο ΥπΑΑΤ Μαργαρίτης Σχοινάς μετά από σύσκεψη με αλιείς
- ΑΑΔΕ: Παρουσίαση της νέας εφαρμογής για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026