Πέθανε ο 12χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι σε κυνήγι αγριογούρουνου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Κατέληξε μετά δύο εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ο 12χρονος που τραυματίστηκε στην Καστανιά Καλαμπάκας από κυνηγετικό όπλο.
Ο 12χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας, καθώς συνόδευε συγγενικό του πρόσωπο σε κυνήγι. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από εκεί στο Πανεπιστημιακό Λάρισας κι αφού κρίθηκε πως δεν μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργείο, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει ειδικά εξοπλισμένη παιδιατρική ΜΕΘ.
Τελικά, έπειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας, ο ανήλικος έχασε τη μάχη στην ΜΕΘ Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Ποια βότανα βοηθούν στην πρόληψη κατά των ιών
- Ο Τάσος Μπαρτζώκας στην TV100 για το μεταναστευτικό και το έργο των ανδρών και γυναικών του Λιμενικού
- Νέες Ιταλικές Ποικιλίες Συκιάς (2026)
- ΠΑΟΚ: Στην αποστολή ο Μεϊτέ, εκτός ο Ντεσπόντοφ λόγω θλάσης