Βόρεια Ελλάδα: Ναρκωτικά κρυμμένα σε κοντέινερ με μπανάνες - Σύλληψη οκτώ ατόμων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Η αστυνομία κατέσχεσε 100 κιλά και 700 γραμμάρια κοκαΐνης και συνέλαβε οκτώ άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση στη Βόρεια Ελλάδα.
Τα ναρκωτικά, η οδική αξία των οποίων υπολογίζονταν σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, ήταν κρυμμένα σε κοντέινερ με μπανάνες που είχε φτάσει πρόσφατα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από τον Ισημερινό.
Τα ναρκωτικά μεταφέρθηκαν με φορτηγό σε εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής φρούτων, η οποία εδρεύει στην πόλη της Βέροιας.
Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν εκπρόσωποι της εταιρείας, εκτελωνιστές και οδηγοί φορτηγών. Όλοι οδηγήθηκαν ενώπιον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και πρόκειται να παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες
- Καταβλήθηκαν 14,6 εκατ. ευρώ σε 34.200 δικαιούχους της 3ης περιόδου ενίσχυσης για το αυξημένο κόστος λιπασμάτων
- ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
- Νάουσα: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου «Κατασκευή Νέας Γέφυρας Ποταμού Αράπιτσα»