Χιονοπτώσεις και κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις προκαλεί η κακοκαιρία Διομήδης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Η κακοκαιρία Διομήδης επηρεάζει σήμερα, για δεύτερη ημέρα, τη χώρα μας, προκαλώντας κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις, ιδίως στη Θεσσαλία και τις Σποράδες, αλλά και χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα, καθώς επίσης σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 09:00 σήμερα, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, είχαν καταγραφεί από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στη Μακρινίτσα (138 χιλιοστά), στην Αγιά Λάρισας (86), στην πόλη της Καρδίτσας (70), στη Σκιάθο (65) και στον Άγιο Δημήτριο Ολύμπου (64 χιλιοστά).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ενημέρωση για την αλλαγή ημερομηνιών του συνεδρίου «Ελαιοκομικός Τομέας: Προβλήματα και Προοπτικές»
- Συνελήφθη 37χρονος: Είχε κάνει το σπίτι του «θερμοκήπιο» με δενδρύλλια κάνναβης
- Επαναλειτουργία απολυμαντικών σταθμών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αποτροπή του κινδύνου της διασποράς του ιού της ευλογιάς
- Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για μετακλήσεις εποχικών εργαζομένων από την Αίγυπτο
- Υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων: 98,2% των δειγμάτων Δεκεμβρίου 2025 εντός ορίων