Νεκρός εντοπίστηκε ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 του νοσοκομείου Καλαμάτας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ο 54χρονος γιατρός είχε πάει για κυνήγι, δεν επέστρεψε στην Καλαμάτα και η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από την οικογένειά του τον εντόπισε νεκρό.
Νεκρός εντοπίστηκε ο διευθυντής της κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Tharrosnews ο 54χρονος γιατρός χθες το απόγευμα είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας.
Η οικογένειά του ανησύχησε ,αφού καθυστερούσε να επιστρέψει, ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες και αφού πρώτα εντόπισε το όχημά του και στη συνέχεια εντόπισε και τον 54χρονο γιατρό νεκρό.
Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
Πηγή:ieidiseis.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ασθένειες και εχθροί του Αμπελιού | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Βουλή: «Ναι» της επιτροπής Οικονομικών στην ΠΝΠ για την επιδότηση καυσίμων
- Τάσος Μπαρτζώκας: Συγχαρητήρια για τον Ζαφειράκη Νάουσας
- ΥπΑΑΤ: Αναγκαία η λήψη μέτρων από την ΕΕ για τη στήριξη των παραγωγών απέναντι στις διεθνείς εξελίξεις και την αύξηση του κόστους παραγωγής
- Επίλεξε “Επιχειρηματική Οργάνωση & Οικονομική Ανάλυση” και ξεκίνα το Voucher άμεσα με εκπαιδευτικό επίδομα 750€