Νεκρός εντοπίστηκε ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 του νοσοκομείου Καλαμάτας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ο 54χρονος γιατρός είχε πάει για κυνήγι, δεν επέστρεψε στην Καλαμάτα και η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από την οικογένειά του τον εντόπισε νεκρό.
Νεκρός εντοπίστηκε ο διευθυντής της κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Tharrosnews ο 54χρονος γιατρός χθες το απόγευμα είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας.
Η οικογένειά του ανησύχησε ,αφού καθυστερούσε να επιστρέψει, ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες και αφού πρώτα εντόπισε το όχημά του και στη συνέχεια εντόπισε και τον 54χρονο γιατρό νεκρό.
Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
Πηγή:ieidiseis.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρώιμος τρύγος αλλά αναβολή των προβλέψεων σοδειάς στην Ευρώπη: «Οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν αδύνατη κάθε ρεαλιστική και αξιόπιστη πρόβλεψη»
- Συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης Λάζαρου Τσαβδαρίδη με νέους της Νάουσας
- Αμυγδαλιά: Βήμα προς βήμα η συγκομιδή
- Νοσοκομείο Νάουσας: Η υγεία του λαού δεν μπορεί να στηρίζεται σε «μπαλώματα»
- Στο σφυρί το σπίτι βιοπαλαιστή κτηνοτρόφου – Ο «Μαρίνος Αντύπας» μπαίνει μπροστά: «Δεν θα τον αφήσουμε μόνο»