Νεκρός εντοπίστηκε ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 του νοσοκομείου Καλαμάτας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ο 54χρονος γιατρός είχε πάει για κυνήγι, δεν επέστρεψε στην Καλαμάτα και η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από την οικογένειά του τον εντόπισε νεκρό.
Νεκρός εντοπίστηκε ο διευθυντής της κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Tharrosnews ο 54χρονος γιατρός χθες το απόγευμα είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας.
Η οικογένειά του ανησύχησε ,αφού καθυστερούσε να επιστρέψει, ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες και αφού πρώτα εντόπισε το όχημά του και στη συνέχεια εντόπισε και τον 54χρονο γιατρό νεκρό.
Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
Πηγή:ieidiseis.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Kinsen Βραβεύθηκε από την ICAP CRIF ως True Leader 2024
- Υπεγράφη η παραγγελία για 23 νέα τρένα - Ιδιωτική επένδυση 308 εκ. ευρώ - Υλοποίηση έως το 2027
- Η πολύτιμη συμβολή του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Λάρισας στη διαχείριση της ευλογιάς
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: 450.233 ζώα έχουν θανατωθεί - 1.985 τα κρούσματα σε όλη τη χώρα
- Κίνηση των οχημάτων προς την Αθήνα από δύο λωρίδες και από τρεις προς τη Θεσσαλονίκη στα διόδια των Μαλγάρων