Σε εξέλιξη επιχείρηση για διάσωση Γάλλου ορειβάτη στον Όλυμπο (2100-2200 μέτρα)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση στον Όλυμπο, για την προσέγγιση και διάσωση Γάλλου ορειβάτη, ο οποίος υπέστη πιθανό κάταγμα στο κάτω άκρο και έχει ακινητοποιηθεί στη θέση Γκαβός, σε υψόμετρο 2.100-2.200 μέτρων.
Στο σημείο επιχειρούν να προσεγγίσουν οκτώ πυροσβέστες από το Λιτόχωρο, 18 εθελοντές-μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, με ειδικό εξοπλισμό.
Ο Γάλλος ορειβάτης, πήγε για ορειβασία στο βουνό του Ολύμπου, μαζί με άλλα δύο άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε για το περιστατικό, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, μέσω κλήσης στον ασύρματο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Μηλιά
- Καταβλήθηκαν από τον ΕΛΓΑ 1,2 εκατ. ευρώ σε 441 δικαιούχους - Ποιες ζημιές αφορούν
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διοργάνωση We Make Future 2026 στη Μπολόνια
- Ενεργοποίηση δυνατότητας υποβολής αιτήσεων ετήσιας εκκαθάρισης και επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών Πόρου υπέρ e-ΕΦΚΑ
- Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Βέροια η εκδήλωση του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. για το μέλλον της εργασίας στη συσκευασία προϊόντων