Νεκρός εντοπίστηκε ο 70χρονος ορειβάτης για τον οποίο στήθηκε επιχείρηση ανάσυρσης στον Όλυμπο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση ενός ορειβάτη στον Όλυμπο και συγκεκριμένα στην περιοχή Μεσσοράχη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το GrTimes ο ορειβάτης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο ορειβάτης ήταν ηλικίας 70 ετών και φέρεται να έχασε την ισορροπία του, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν τραυματισμένο οι άνθρωποι από το προσωπικό του καταφυγίου Σπ. Αγαπητού που άμεσα ενημέρωσαν τις αρχές.
Οι πυροσβέστες και τριμελές κλιμάκιο διασωστών προσέγγισαν το σημείο και διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας δεν είχε πια τις αισθήσεις του. Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.
Το επόμενο διάστημα θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου του.
Πηγή: iefimerida.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκίνησε η συγκομιδή συμπύρηνου ροδάκινου - Τουλάχιστον 0.50 ευρώ / κιλό ζητούν οι παραγωγοί
- Λάκης Βασιλειάδης : Πρέπει να βρούμε λύσεις για την ασθένεια των πυρηνόκαρπων και για τον παγετό
- Θ. Τζάκρη - Ερώτηση στη Βουλή για να δοθούν προκαταβολές στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας που επλήγησαν από τους ανοιξιάτικους παγετούς του Μαρτίου
- Στάχτη 100 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης άφησε η φωτιά στο Νιοχώρι στη Μεσσηνία
- Π. Μαρινάκης: Δεν θα πληρώσουν οι πολίτες τον λογαριασμό από τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις