Θρήνος στην Εύβοια – Ξεψύχησε 12χρονος από ανακοπή καρδιάς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Κοντοδεσπότι, η είδηση του απρόσμενου θανάτου ενός 12χρονου ο οποίος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Τρίτης 31/08 στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι της Τρίτης, ο 12χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ άμεσα οι οικείοι του κάλεσαν ασθενοφόρο, μετά από προσπάθειες να τον συνεφέρουν.
Ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, λίγο μετά τις 1.30, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φορούσε βηματοδότη.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 12 Μαϊου έως 16 Μαϊου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση DEFEA 2025
- Φλώρινα: Δύο μικρά αρκουδάκια χτυπήθηκαν από όχημα στο δρόμο
- Γεωργικά μηχανήματα: Σε ανοδική τροχιά η αγορά το 2024 - Γερασμένος ο ελληνικός στόλος
- Η παραμορφωτική ασθένεια "αποτελειώνει" τη ροδακινοπαραγωγή - Σιγή ιχθύος για αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις