Οι ισχυροί άνεμοι σταμάτησαν προσωρινά τις έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου ψαρά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σταμάτησαν προσωρινά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου ερασιτέχνη ψαρά, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ανατράπηκε το αλιευτικό του σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Νέων Κερδυλίων, κοντά στις εκβολές του ποταμού Στρυμόνα.
Στην περιοχή πνέουν από το πρωί άνεμοι που φθάνουν τα 7 μποφόρ, γεγονός που δεν επιτρέπει στα πλωτά μέσα, αλλά ούτε στους δύτες, να προσεγγίσουν το σημείο.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, η επιχείρηση θα συνεχιστεί. Ο 43χρονος είχε βγει για ψάρεμα μαζί με τη συνομήλικη γυναίκα του στον Στρυμονικό Κόλπο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το σκάφος στο οποίο επέβαινε το ανδρόγυνο ανατράπηκε και βυθίστηκε, ενώ η 43χρονη κατάφερε να φτάσει κολυμπώντας στη στεριά, όπου κάλεσε σε βοήθεια.
Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου της, χωρίς όμως αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας 2025-26
- ΚΕΟΣΟΕ: Η κατανάλωση κρασιού στην Ισπανία αλλάζει, όπως και η βιομηχανία της
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά - Χειμερινές επεμβάσεις φυτοπροστασίας
- Τα οφέλη που έχει το αγριομάρουλο για την υγεία μας
- Γιώργος Καρασμάνης: Αποζημιώνονται τα κεράσια, κυδώνια και μήλα από το πρόγραμμα ad hoc Κρατικών Ενισχύσεων