Καταγγελία για αρπαγή παιδιού από το μετρό - Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές Αρχές, έπειτα από καταγγελία ότι ζευγάρι άρπαξε ένα ανήλικο παιδί, από τον σταθμό του μετρό, στον Άγιο Δημήτριο.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, ένα άτομο τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση το μεσημέρι της Παρασκευής και κατήγγειλε την αρπαγή του παιδιού. Όπως προκύπτει από την καταγγελία, οι δράστες διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες, πιθανότατα Βουλγαρίας.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της Άμεσης Δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας που "χτενίζουν" την περιοχή.
Πηγή:enikos.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η 12 Ετήσια Συνάντηση του MED-Amin με συμμετοχή 12 μεσογειακών χωρών
- Τέλος Φλεβάρη και νέα πληρωμή ΕΛΓΑ - Πότε ολοκληρώνονται οι πληρωμές για τους παγετούς της άνοιξης
- Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην 8η Επιστημονική Συνάντηση για τις γηγενείς και τοπικές ποικιλίες
- Φυτοπροστασία στην Ελιά
- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΠΚΜ για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση FRESKON 2026