Εντάσεις και προσαγωγές διαδηλωτών στη Θεσσαλονίκη – Έριξαν τον σταυρό στον Θερμαϊκό (VIDEOS - PHOTOS)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Επεισοδιακή ήταν η προσπάθεια της ρίψης του σταυρού στον Θερμαϊκό από συγκεντρωμένους με την αστυνομία να προχωρά σε τουλάχιστον πέντε προσαγωγές και να επιβάλει διοικητικά πρόστιμα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα διαδηλωτών συγκεντρώθηκε στη Νέα Παραλία στο ύψος του Λευκού Πύργου και προσπάθησε να τελέσει τον αγιασμό των υδάτων.
Ένα άτομο εκ των διαδηλωτών με μεγάφωνο φώναξε πως έπρεπε να τελεστεί κανονικά η ρίψη του σταυρού, ενώ είπε πως έλαβε αρνητική απάντηση από 50 παπάδες που τους ζητήθηκε να συμμετάσχουν στη σημερινή κινητοποίηση.
Αμέσως μετά ξεκίνησε το… ροντέο μεταξύ αστυνομικών διαδηλωτών, καθώς στην προσπάθεια να ρίξουν τον σταυρό, ένας διαδηλωτής άρπαξε και έριξε τον σταυρό στη θάλασσα, με την αστυνομία να προχωρά στην άμεση προσαγωγή του.
Οι διαδηλωτές αμέσως μετά φώναζαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν πλησιάσει το σημείο της συγκέντρωσης με τις σκηνές πανικού να εκτυλίσσονται για δεκάδες μέτρα μέχρι τις κλούβες της ΕΛ.ΑΣ.
Ολόκληρο το ρεπορτάζ με φωτογραφικό υλικό και Βίντεο στο thesstoday.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Daniel: Ομιλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε εκδήλωση της Λ. Λιακούλη για τα δύο χρόνια από την κακοκαιρία
- Σύσκεψη Τσιάρα με Περιφερειάρχες για την ευλογιά - Σχέδιο δέκα ημερών με σταθμούς απολύμανσης σε οδικούς άξονες και αυστηροποίηση μέτρων
- Συγχαρητήριο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας
- Οι αιτίες του διαζυγίου του Ρούι Βιτόρια με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δηλώσεις βουλευτών μετά την πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής