ΔΕΥΑΒ: Ενημέρωση Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΔΕΥΑΒέροιας με επιτυχία, οι συναντήσεις του Προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΒ κ. Στέργιου Διαμάντη με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Βέροιας. Αντικείμενο των συναντήσεων υπήρξε ο εντοπισμός και η καταγραφή των προβλημάτων ύδρευσης, αποχέτευσης και οι απλήρωτοι λογαριασμοί των καταναλωτών. Έγινε εκτενείς επεξήγηση της οικονομικής κατάστασης σε σχέση με τους ανεξόφλητους λογαριασμούς και την αναγκαιότητα εξόφλησής τους, ώστε να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα το τεχνικό πλάνο της Επιχείρησης στις Κοινότητες.
Επισημάνθηκε ακόμη η δυνατότητα κοινωνικού τιμολογίου σε άτομα που έχουν τις σχετικές προϋποθέσεις και ζητήθηκε η συνδρομή των Προέδρων στον εντοπισμό των ανενεργών παροχών.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ της επιχείρησης εξέφρασε την ικανοποίησή του από τις συναντήσεις και την αισιοδοξία του για τη σταδιακή επίλυση των θεμάτων που συζητήθηκαν.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: Τα μπλόκα δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, εμποδίζουν την πρόσβαση σε χωριά
- Μπαρτζώκας: Αποκατάσταση αδικιών σε βάρος αγροτών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο και εκτάσεις που εμφανίζονται του Δημοσίου
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας - Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»