Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίου ασφαλείας στη νησίδα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, 500 μέτρα περίπου πριν από την έξοδο για Πανόραμα.
Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 9.00 π.μ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 25 έως 29 Αυγούστου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΣΙΚΚΕΔ για την απώλεια του βουλευτή Απόστολου Βεσυρόπουλου
- Τσιάρας: Ξεπαγώνουν οι πληρωμές και τα βιολογικά – Στον εισαγγελέα όσοι καταχράστηκαν πόρους
- Η Ισπανική συγκομιδή αναμένεται να είναι περίπου 38 εκατομμύρια εκατόλιτρα, ισοδύναμη με την περσινή
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά