Οι διακριθέντες αθλητές των Βαλκανικών Αγώνων Καράτε στον Δήμαρχο Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Τους αθλητές του Πανημαθιακού Συλλόγου Καράτε που διακρίθηκαν στους Βαλκανικούς Αγώνες Παίδων-Κορασίδων στην πόλη Bar του Μαυροβουνίου, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας.
Ο κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης συνεχάρη τον Γιάννη Μουρατίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην κατηγορία 12 ετών στα ΚΑΤΑ, τις αθλήτριες Αποστολία Ευγενιάδου και Μυρτώ Γράβαλου για την κατάκτηση της 7ης και 9ης θέσης στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν αντίστοιχα και τον αθλητή του καράτε Παύλο Σκούφια για τη συμμετοχή του.
Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 1.500 αθλητές από 13 χώρες. Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλό καθώς προϋπόθεση για συμμετοχή ήταν η διάκριση σε εθνικό πρωτάθλημα.
Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του Πανημαθιακού Συλλόγου, κ. Ανδρέας Πανετσίδης, ενώ στο Δημαρχείο Βέροιας παραβρέθηκαν το μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΛΟΚ, κ. Νίκος Πανετσίδης και οι προπονήτριες Ειρήνη Χασιώτου και Βίκυ Πανετσίδου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ανακοίνωση Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας
- Το ελαιόλαδο στο επίκεντρο της υγείας και της αειφορίας - Εκδήλωση για το ελαιόλαδο στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
- Euroleague 2026: Στην Αθήνα το Final Four
- Νεκρή 68χρονη μετά από πτώση σε πηγάδι - Είχε πάει στο χωράφι για να ποτίσει
- e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα του Πολίτη (my.gov.gr) τα Μηνιαία Ενημερωτικά Συντάξεων