Σχολικό bazaar από το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας φιλοξενεί bazaar σχολικών ειδών του Οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”, με σκοπό να συνδράμει το έργο του.
Την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, το “Χαμόγελο του Παιδιού” θα πραγματοποιήσει bazaar σχολικών ειδών στην είσοδο του Κτιρίου Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην οδό 26ης Οκτωβρίου 64. Τα έσοδα από την πώληση των ειδών θα βοηθήσουν τον Οργανισμό, ώστε να καταφέρει να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών.
“Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τα εργαλεία που διαθέτει, προσπαθεί, ώστε να γίνει όλο και μεγαλύτερη η ανθρώπινη αλυσίδα που αγκαλιάζει τα παιδιά αλλά και τους γονείς. Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε συνεργασία με τον Οργανισμό ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ και με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του, διοργανώνουμε bazaar με σχολικά είδη στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Φροντίδα, αξιοπρέπεια και ισότητα για κάθε παιδί στη χώρα μας”, ανέφερε σε δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα – Μαρία Δερμεντζοπούλου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οι Πρώτες Βοήθειες ξεκινούν πριν από το επείγον περιστατικό!
- Υπεγράφη η σύμβαση ΣΔΙΤ για το μεγάλο αρδευτικό έργο Λασιθίου ύψους 87,9 εκατ. ευρώ
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Χωρίς νέους ανθρώπους, δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για την ευρωπαϊκή αλιεία και υδατοκαλλιέργεια»
- Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο: Το παιδί σας δεν χρειάζεται περισσότερο διάβασμα - Χρειάζεται έναν χάρτη
- Στήριξη των Αγροτών με Κρατικές Ενισχύσεις De Minimis ύψους 24,6 εκατ. ευρώ – Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων