Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο, τη “Seatrade Cruise Global”, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης. Η κοινή προσπάθεια των φορέων για ακόμα μια φορά έφερε πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα για το μέλλον της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη.
Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας της κρουαζιέρας, με εκπροσώπους εταιρειών, επαγγελματίες και τουριστικούς πράκτορες που δραστηριοποιούνται στον χώρο.
“Η Θεσσαλονίκη έχει ήδη μπει στον χάρτη της κρουαζιέρας. Στόχος μας πλέον είναι να αυξήσουμε τη δραστηριότητα του homeporting καθώς και τον μέσο χρόνο παραμονής των επιβατών στην πόλη, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην περαιτέρω ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής”, ανέφερε σε σχετική δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία συμμετείχε στην έκθεση ως επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τραγωδία: Νεκρός αγρότης μετά από ανατροπή γεωργικού μηχανήματος στην Κίσσαμο Χανίων
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου
- Βιολογική παραγωγή: Υψηλά ποσοστά μη συμμόρφωσης σε ελέγχους για μελισσοκομία και κτηνοτροφία
- Στη Λέσβο ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ Σπ. Μάμαλης και κλιμάκιο του Οργανισμού για συντονισμό της επιχείρησης αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η ελληνική υδατοκαλλιέργεια είναι ένας εθνικός πρωταθλητής και μπορεί να αποτελέσει πυλώνα της νέας παραγωγικής Ελλάδας»