Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και κοπής χόρτων στην κεντρική νησίδα και στα ερείσματα δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και στις δύο κατευθύνσεις, στο τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο Σίνδου (Χ.Θ. 12+000) έως τον ισόπεδο κόμβο Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000).
Οι εργασίες προγραμματίζεται να υλοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 07.00 το πρωί.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
- Η κυβέρνηση απαντάει στους αγρότες ότι τα 20 από τα 27 αιτήματα τους , είτε έχουν υλοποιηθεί είτε βρίσκονται υπό επεξεργασία
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Νομοσχέδιο συγκάλυψης της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Δες πως μπορείς να ζεσταθείς αυτό τον Χειμώνα! (Βιντεο 2025)