Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ημερίδα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας - Ο αντίκτυπος των ευρωπαϊκών μέτρων στήριξης της επιχειρηματικότητας στην Περιφερειακή Οικονομία

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Patras της Π.Δ.Ε. συμμετέχουν με δυο διαδικτυακές ημερίδες στο 23ο FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιείται η δεύτερη ημερίδα που αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τον αντίκτυπο των ευρωπαϊκών μέτρων στήριξης της επιχειρηματικότητας στην Περιφερειακή Οικονομία.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 12.00 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά από τους συνδέσμους:

www.forumanaptixis.gr Δίκτυο Forum Ανάπτυξης,

www.facebook.com/EuropeDirectPatra.

Θα συντονίσει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Ερευνάς και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης. Στο Forum θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο Πέτρος Μαντάς, Πρόεδρος ΠΑ.ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ., η Έφη Σιαΐνη, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών, ο Ιωάννης Ψυχάρης, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Διευθυντής Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης, ο Σταύρος Καλόγνωμος, Εκτελεστικός Γραμματέας της Επιτροπής Βαλκανίων και Ευξείνου Πόντου της CPMR, ο Νίκος Γιαννής, Στέλεχος Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Κωνσταντίνος Αγραπιδάς, Γενικός Διευθυντής Εργασιακών, Υγείας Ασφάλειας και Ένταξης στην Εργασία, Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η πρώτη ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 με θέμα “COVID 19 - Πολιτικές της Ε.Ε. για τη στήριξη της Δημόσιας υγείας”, στην οποία συμμετείχε ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Αννα Μαστοράκου,και η παιδίατρος, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και έως το 2017 εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Επιτροπή Δημόσιας Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης (CDSP), Αναστασία Μπαρμπούνη.

 
 
Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb