Δήλωση Απόστολου Τζιτζικώστα για την επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αυτοδιοίκηση
Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μάικ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο είναι ουσιαστική και υπογραμμίζει τη γεωστρατηγική θέση της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας και την παραδοσιακή, ιστορική και στρατηγική σχέση Ελλάδας και ΗΠΑ. Ταυτόχρονα όμως στέλνει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους ότι η Ελλάδα είναι πυλώνας ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή και οι όποιες προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα συνιστούν προκλήσεις απέναντι στη Δύση».
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μη τα καταπολεμάτε - Τα 10 ζιζάνια που έχουν ευεργετικές ιδιότητες
- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Ο τρύγος που ακούστηκε μόνο σαν αριθμός…
- Γερμανική Ποιότητα πέλλετ EN Plus A1 στην Πόρτα Σου! (2025)
- Youth League: Ξεκίνημα με «τεσσάρα» για τον Ολυμπιακό
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου - Όχι στο 13ωρο, μείωση ωραρίου εργασίας τώρα!