Απαγορεύεται η χρήση φυσητήρων φύλλων στη Ζυρίχη κατά τους φθινοπωρινούς μήνες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κήπος - Βότανα
Φυσητήρες φύλλων και αναρροφητήρες φύλλων θα απαγορευτούν στη Ζυρίχη για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, αφού το 61,7% των ψηφοφόρων ψήφισε υπέρ της υιοθέτησης αυτού του μέτρου σε δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας.
Σε μια προσπάθεια μείωσης θορύβου, θα απαγορευτούν πετραλαιοκίνητα μηχανήματα, ενώ θα επιτρέπονται μόνο οι ηλεκτρικές συσκευές.
Για τον περιορισμό της ρύπανσης από σκόνη, θα απαγορευτεί η χρήση αυτών των μηχανημάτων όλο το χρόνο για την απομάκρυνση ρύπων και υπολειμμάτων.
Οι φυσητήρες φύλλων θα επιτρέπονται πλέον μόνο κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και των αρχών του χειμώνα, από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο.
Εξαιρέσεις θα γίνονται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως για οικοδομικές εργασίες ή καθαρισμό μετά από μεγάλες εκδηλώσεις στην πόλη, που έχει πληθυσμό σχεδόν 450.000 κατοίκων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου της Βέροιας
- Πράσινα Φανάρια: Εγκαταλείπουν το μπλόκο οι αγρότες που διαφωνούν με την πρόταση για διάλογο με την κυβέρνηση
- Ο Μπαμπέ τρεις εβδομάδες εκτός λόγω τραυματισμού
- Η ΠΕΓΔΥ για την απόφαση κατανομής του Κινήτρου Επίτευξης Στόχων έτους 2024 στο ΥπΑΑΤ
- Στη γραμμή άμυνας κατά της ευλογιάς οι στρατιωτικοί κτηνίατροι