Ο μισός Βουλευτικός μισθός των 2 επόμενων μηνών του Λάζαρου Τσαβδαρίδη στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Με δήλωση που πραγματοποιήσε ο βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης κάνει γνωστό, ότι ο μισός Βουλευτικός μισθός του, που αφορά τους επόμενους 2 μήνες, διατίθεται στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό!
Aκολουθεί η σχετική δήλωση:
"Με αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενος αμέσως στο σχετικό κάλεσμα του Πρωθυπουργού μας και Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, θα καταθέσω το 50% των δύο επόμενων μισθών μου από τη Βουλή των Ελλήνων στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.
Όταν η κοινωνία πληρώνει βαρύ οικονομικό τίμημα και παρόλα αυτά αδιαμαρτύρητα συνεργάζεται με την Πολιτεία και την Κυβέρνηση, όλοι εμείς, ο πολιτικός κόσμος της χώρας, δεν μπορεί παρά να βρίσκεται έμπρακτα στην πρώτη γραμμή, πράττοντας το αυτονόητο."
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γιάννης Ανδριανός: Στόχος η ουσιαστική αναβάθμιση του Κονιάρειου Ινστιτούτου Εσπεριδοειδών Κορινθίας
- Είσαι Αγρότης; Πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων με μόλις 40€
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;
- Αγροτικές κινητοποιήσεις για επιδοτήσεις και κόστος παραγωγής – Πληρωμές 500 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το ΥΠΑΑΤ έως το τέλος Ιουνίου
- Φάνης Τραγάκης: STOP στις ανοιχτές και χαμηλές τιμές στο συμπύρηνο ροδάκινο