Ο μισός Βουλευτικός μισθός των 2 επόμενων μηνών του Λάζαρου Τσαβδαρίδη στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Με δήλωση που πραγματοποιήσε ο βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης κάνει γνωστό, ότι ο μισός Βουλευτικός μισθός του, που αφορά τους επόμενους 2 μήνες, διατίθεται στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό!
Aκολουθεί η σχετική δήλωση:
"Με αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενος αμέσως στο σχετικό κάλεσμα του Πρωθυπουργού μας και Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, θα καταθέσω το 50% των δύο επόμενων μισθών μου από τη Βουλή των Ελλήνων στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.
Όταν η κοινωνία πληρώνει βαρύ οικονομικό τίμημα και παρόλα αυτά αδιαμαρτύρητα συνεργάζεται με την Πολιτεία και την Κυβέρνηση, όλοι εμείς, ο πολιτικός κόσμος της χώρας, δεν μπορεί παρά να βρίσκεται έμπρακτα στην πρώτη γραμμή, πράττοντας το αυτονόητο."
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επιτυχής ολοκλήρωση της αξιολόγησης από Ταϊλανδούς ελεγκτές για την πρόσβαση των ελληνικών εσπεριδοειδών στην αγορά της Ταϊλάνδης
- SL2: Πάρτι για την άνοδο από τον ΠΟΤ Ηρακλή
- Εγκαινιάστηκε το νέο ερευνητικό Κέντρο Ορεινότητας «ΟΡΟΣ» του ΕΚΕΤΑ στη Λίμνη Πλαστήρα
- Κάλεσμα Βίο-παραγωγών σε συνάντηση στην Καρδίτσα από τον Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας
- Ανθισμένες ροδακινιές, μουσική και χαμόγελα στη “Μέση” του ροζ με στολισμένα τρακτέρ στο χωράφι