Πρώτες Βοήθειες: Εκείνη τη στιγμή, θα ξέρεις τι να κάνεις;
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Υπάρχουν γνώσεις που αποκτούμε για τη δουλειά μας. Γνώσεις που προσθέτουμε στο βιογραφικό μας. Και υπάρχουν γνώσεις που μπορεί, κάποια στιγμή, να χρειαστούν πραγματικά.
Ένα ατύχημα, μια ξαφνική αδιαθεσία, ένας τραυματισμός. Συνήθως συμβαίνουν χωρίς προειδοποίηση. Και εκείνη τη στιγμή, πριν φτάσει η εξειδικευμένη βοήθεια, αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείς να αντιδράσεις με ψυχραιμία και γνώση.
Το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών της EasyEducation δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών και να αισθάνονται περισσότερο προετοιμασμένοι όταν χρειαστεί να βοηθήσουν.
Στις 18 ώρες εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες γνωρίζουν βασικές ενέργειες υποστήριξης ζωής, ΚΑΡΠΑ και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED), καθώς και τρόπους αντιμετώπισης αιμορραγιών, τραυματισμών, καταγμάτων, λιποθυμίας, επιληψίας, αλλεργικών αντιδράσεων, θερμοπληξίας και άλλων συχνών περιστατικών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ενότητες που αφορούν επείγοντα περιστατικά σε παιδιά.
Απευθύνεται σε ιδιώτες, επαγγελματίες υγείας, προπονητές, στελέχη σωμάτων ασφαλείας και εργαζομένους σε διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να αποκτήσει μια γνώση με ουσιαστική εφαρμογή στην καθημερινότητα.
Γιατί στις Πρώτες Βοήθειες το σημαντικό δεν είναι να πιστεύεις ότι «σε εμένα δεν θα τύχει».
Είναι, αν τύχει, να ξέρεις τι μπορείς να κάνεις.
Έναρξη επόμενου τμήματος: 19 Οκτωβρίου 2026
Διάρκεια: 18 ώρες | Εξ αποστάσεως
Κόστος: 50€
Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2311 110186 | 23310 70102
Email: info@easy-education.gr
Site: https://easy-education.gr/
Βέροια: Κεντρικής 5, 1ος όροφος
Εδώ τα βρίσκεις όλα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : Από τον αποκλεισμό στην πληρωμή: Πώς αποκαταστάθηκε η κατάφωρη αδικία εις βάρος των παραγωγών της Πέλλα
- Τα νέα τρακτέρ Farmall M της Case IH προσφέρουν Περισσότερη Ισχύ, Ευελιξία και Προηγμένη Τεχνολογία
- Έναρξη της 23ης Αντιλυσσικής Εμβολιαστικής Εκστρατείας των Κόκκινων Αλεπούδων
- Βαμβάκι: Λιγότερο νερό, σχεδόν ίδια κιλά - Το πείραμα σε χωράφι στην Ημαθία που ανοίγει νέους δρόμους στην καλλιέργεια
- ΥΠΑΑΤ– ΑΑΔΕ: Διαδικτυακή συνάντηση με εκπροσώπους των ΚΥΔ για την πορεία των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2026