Αναβολή λειτουργίας των υγειονομικών επιτροπών ΚΕΠΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Αναβολή λειτουργίας των υγειονομικών επιτροπών ΚΕΠΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας (11/09/2023-15/09/2023)
Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι υγειονομικές επιτροπές ΚΕΠΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (11/09/2023-15/09/2023) μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους τοπικούς, επαρχιακούς και στους κεντρικούς δρόμους, και να κριθεί ασφαλής από τις αρμόδιες Αρχές η μετακίνηση των ιατρών και των ασφαλισμένων.
Τα προγραμματισμένα ραντεβού που αναβάλλονται θα εξετασθούν άμεσα και κατά προτεραιότητα στις επόμενες ημέρες σε εμβόλιμες επιτροπές και συνεπώς δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ασφαλισμένους, οι οποίοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για το νέο ραντεβού τους.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επίσκεψη Καρυστιανού σε Κοζάνη και Φλώρινα: Η περιοχή από καλλιεργήσιμη έχει μετατραπεί σε μπαταρία της Ευρώπης (Βίντεο)
- Θανάσης Καββαδάς: Θωρακίζεται όλη η χώρα απέναντι στις επιζωοτίες -12,5 εκατ. ευρώ επί πλέον στις 13 Περιφέρειες για μέτρα βιοασφάλειας
- ΑΣΕΠ 2027: Ολοκληρωμένη Προετοιμασία για τον 3ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό
- Υπεγράφη η Κοινή Απόφαση για τα νέα Σχέδια Βελτίωσης
- Καταστροφές από αγριογούρουνα: Ανοικτή επιστολή Ε.Ο.Σ Σάμου προς την πολιτεία και τα συναρμόδια υπουργεία