Σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ. Νοσηλευτικής του Νοσ. Βέροιας γέμισαν λουλούδια το Πάρκο Αγ. Αναργύρων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Διατροφή - Υγεία
Αισθήματα χαράς και ικανοποίησης για τη φροντίδα και την προσφοράς τους προς το περιβάλλον, ένιωσαν οι 38 σπουδαστές του Τμήματος Νοσηλευτικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Νοσοκομείου Βέροιας, οι οποίοι φύτεψαν καλλωπιστικά φυτά στο Πάρκο των Αγίων Αναργύρων.
Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της εξεταστικής περιόδου, οι σπουδαστές, ηλικίας από 18 έως 30 ετών, άφησαν για λίγο το διάβασμα και υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Παπαδόπουλου και συνοδεία της Διευθύντριας του Τμήματος Νοσηλευτικής, κας Δέσποινας Γεωργιτζίκη και των καθηγητριών κας Αναστασίας Κακούλη και κας Παρασκευής Παρτσιοπούλου, γέμισαν χρώμα ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της ψυχολογικής ενδυνάμωσης των σπουδαστών ενόψει των εξετάσεων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 έως 15 Μαΐου
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Εργάτες γης και βιοπαλαιστές αγρότες στον ίδιο αγώνα για αξιοπρεπή ζωή
- Στη φυλακή ο μεσάζων για το «κανόνι» στον συνεταιρισμό της Μέσης Ημαθίας - Αθώοι άλλοι 8 κατηγορούμενοι
- Τάσος Μπαρτζώκας: 14 νέες θέσεις ιατρών για Βέροια και Νάουσα - Συνεχίζουμε σταθερά, με στόχο ένα ισχυρότερο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους
- Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες της Ημαθίας για μεροκάματα και παραγωγή - Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στο Διαβατό