Καταπολέμηση επιπτώσεων του παγετού σε νεκταρίνια (Ν. Ημαθίας) με το VIUSID agro : Παρουσίαση αποτελεσμάτων πειράματος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Άρθρα - Σχόλια
Η εταιρεία αγροτικών εφοδίων AVP Innovations ( avpinnovations.gr ) σας προσκαλεί την Δευτέρα 7 Ιουνίου στην παρουσίαση των ερευνητικών της αποτελεσμάτων σχετικά με την διαχείριση των επιπτώσεων του παγετού σε καλλιέργεια νεκταρινιών.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του χωριού Μονόσπιτα Ημαθίας , στις 11:00 το πρωί και στις 11:30 θα γίνει η αναχώρηση προς το πειραματικό κτήμα που φιλοξενεί τα δέντρα στα οποία έγινε η εφαρμογή του βιοδιεγερτικού σκευάσματος VIUSID agro.
Το πείραμα έλαβε χώρα φέτος τον χειμώνα σε συνεργασία με τον παραγωγό Άγγελο Μίλη και τα αποτελέσματα του είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά καθώς τα δέντρα όχι μόνο άντεξαν τον παγετό που κατέστρεψε τις υπόλοιπες καλλιέργειες της περιοχής αλλά αύξησε και την αναμενόμενη παραγωγή του κτήματος.
Κατά την παρουσίαση θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τα αποτελέσματα της εφαρμογής, να συνομιλήσετε με τον παραγωγό για όλες τις λεπτομέρειες του πειράματος και φυσικά να ενημερωθείτε για το κόστος τον τρόπο χρήσης και όλα τα πεδία δράσης του VIUSID agro.
Για περισσότερες πληροφορίες οι σύμβουλοι της AVP Innovations είναι στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα :
2392061534 & 6944527442.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θανάσης Καββαδάς: Θωρακίζεται όλη η χώρα απέναντι στις επιζωοτίες -12,5 εκατ. ευρώ επί πλέον στις 13 Περιφέρειες για μέτρα βιοασφάλειας
- ΑΣΕΠ 2027: Ολοκληρωμένη Προετοιμασία για τον 3ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό
- Υπεγράφη η Κοινή Απόφαση για τα νέα Σχέδια Βελτίωσης
- Καταστροφές από αγριογούρουνα: Ανοικτή επιστολή Ε.Ο.Σ Σάμου προς την πολιτεία και τα συναρμόδια υπουργεία
- Σήμερα η δεύτερη πληρωμή σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες ή τρίτεκνους και πολύτεκνους μονογονείς πατέρες του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας