Διυπουργική σύσκεψη για την επίλυση των προβλημάτων της νέας αποστακτικής περιόδου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Σύσκεψη για τον συντονισμό των αρχών ενόψει της έναρξης της νέας αποστακτικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός, Σταύρος Αραχωβίτης, η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου και ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργος Πιτσιλής, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο υπουργείων.
Συζητήθηκαν αρχικά τρόποι υπέρβασης των φετινών προβλημάτων. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στη διαδικασία που θα ακολουθήσουν οι διήμεροι παραγωγοί για τις φετινές άδειες απόσταξης.
Συμφωνήθηκε σε πολιτικό επίπεδο η άμεση παροχή οδηγιών για την ομαλή διαδικασία χορήγησης των αδειών απόσταξης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τριπλή Παράδοση Massey Ferguson στην Καρδίτσα - Δες τα χαρακτηριστικά τους! (2026)
- Το θεμέλιο μιας διεπαγγελματικής είναι η παραγωγή
- Europa League: Η κλήρωση του Α΄ προκριματικού γύρου
- ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Μαθήματα Πληροφορικής από την Easy Education!
- Δύο κρίσιμα ζητήματα του κλάδου της επιτραπέζιας ελιάς απαιτούν άμεσες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις από το αρμόδιο ΥΠΑΑΤ και την Πολιτεία