Ελαιοπαραγωγός από την Ηλεία παράγει προϊόντα με τη σφραγίδα του παππού και της γιαγιάς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Στη Δάφνη του νομού Ηλείας, ένας ελαιοπαραγωγός, ο κ. Κωνσταντίνος Προκόπης, παράγει προϊόντα ελιάς, με τη σφραγίδα του παππού και της γιαγιάς.
Από την Αθήνα των γρήγορων ρυθμών, όπου ζούσε επί δέκα χρόνια και εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος, επέστρεψε πίσω στις ρίζες του, πριν από πέντε χρόνια, σε ηλικία 30 ετών τότε, και μετακόμισε στο σπίτι των παππούδων του στο χωριό. Εκεί, βρήκε τις ελιές του παππού του και δημιούργησε τη δική του μικρή επιχείρηση. Έχει αφιερωθεί στην ελιά και παράγει από το ευλογημένο αυτό δέντρο, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, πάστα και μαρμελάδα ελιάς, καθώς και σαπούνι ελαιόλαδου.
Όπως είπε ο ίδιος, ο παππούς του και η γη της Ηλείας καθόρισαν τη ζωή του, τις επιλογές του, τα μελλοντικά του σχέδια και όσα άλλα τον αφορούν, ενώ προσκαλεί όλους να δοκιμάσουν τα προϊόντα του, τα οποία, όπως λέει, είναι πολύ ποιοτικά και εύγευστα.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λέσβος: Κρούσματα θανατηφόρου πνευμονίας σε πρόβατα
- ΠΟΓΕΔΥ: Επιστροφή των δικαιωμάτων στους πραγματικούς παραγωγούς - Τέλος στο πάρτι παρανομιών
- Δωρεάν μαθήματα Ρομποτικής - Σεπτέμβριος 2025!
- Σχέδια Βελτίωσης: Επιστολή Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος στον Πρωθυπουργό και την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ
- Ανακοίνωση Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας