Πρέσπα: Διήμερη γιορτή για τα προϊόντα γης και λίμνης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Διήμερη γιορτή για να τιμήσει τα προϊόντα της γης και της λίμνης, διοργανώνει το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, ο Δήμος Πρεσπών στο χώρο του Δημαρχείου, στον Λαιμό Πρεσπών.
Οι “Γεύσεις Πρεσπών” είναι η εξέλιξη της γιορτής “Φασολιού – Τσιρονιού” των προηγούμενων χρόνων που διευρύνεται για να συμπεριλάβει όλα τα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή.
Στη διάρκεια του διημέρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν όσα παράγονται στην περιοχή, μαγειρεμένα από σεφ και τοπικές μαγείρισσες.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Νάουσας
- Από το «τι κάνω τώρα;» στο «ξέρω τι πρέπει να κάνω» | Νέα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών από την Easy Εducation
- Μπρόκολο: Οφέλη για την υγεία και θρεπτική αξία
- Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στο διεθνές συνέδριο 'Smart Cities in Smart Regions 2026'
- ΕΛΓΑ: Παράταση έως 30 Οκτωβρίου 2026 για την εξόφληση της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2025