2.270 κιλά πορτοκάλια δεσμεύτηκαν μετά από έλεγχο σε επιχείρηση του Πειραιά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Στη δέσμευση πορτοκαλιών αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 2.270 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Συγκεκριμένα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου αγροτικών προϊόντων του Πειραιά, οι ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά, 190 πλαστικά κιβώτια με πορτοκάλια βάρους 2.270 κιλών, λόγω παντελούς έλλειψης σήμανσης στα μέσα συσκευασίας.
Επισημαίνεται ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.
Πηγή:enikos.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γνώριζες για αυτό το θεραπευτικό βότανο;
- Πάνω από τα 2,14 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης
- Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία παρουσιάζει το πρόγραμμα του Κινήματος για τον Πολιτισμό
- ΚΕΟΣΟΕ: Η Ιταλία παραμένει Νο1 στην παγκόσμια παραγωγή κρασιού, με περιορισμένους όγκους που δεν αποτρέπουν τα υπεραποθέματα
- Ενημέρωση για τα σχέδια βελτίωσης από την Περιφέρεια Κρήτης