Η προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στη συνάντηση Λιβανού με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπ. Γεωργίας της Σερβίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός συναντήθηκε σήμερα στο Βελιγράδι με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Γεωργίας, Δασών και Διαχείρισης Υδάτων της Σερβίας, κ. Branislav Nedimović.
Συζήτησαν σχετικά με τις σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης του διμερούς εμπορίου αγροτικών προϊόντων και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την εξαγωγή της ελληνικής ελιάς και του ελαιολάδου, την από κοινού προώθηση πρωτοβουλιών για την ενίσχυση επενδύσεων στον αγροτικό τομέα της Σερβίας, καθώς και για την μεταφορά τεχνογνωσίας στον τομέα της αγροτεχνολογίας.
Ο κ. Λιβανός συμμετέχει, επίσης, στην τριμερή διάσκεψη Ελλάδας- Κύπρου- Σερβίας και στις συναντήσεις της αντιπροσωπείας της ελληνικής κυβέρνησης υπό τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Aleksandar Vučić, τον πρόεδρο της Βουλής, Ivica Dačić και τον Πατριάρχη των Σέρβων, Μακαριώτατο Πορφύριο Α'.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πασχαλινό Τραπέζι
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Πλημμύρισαν καλλιέργειες στον Δήμο Φαρκαδόνας | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Στη Θεσσαλονίκη η τέταρτη συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου FISSH για τη βιωσιμότητα των ΜμΕ της Βιομηχανίας Τροφίμων
- Παράταση προθεσμίας υποβολής συμμετοχών & νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης “TASTE TERRA MACEDONIA IN ATHENS”