Λάκης Βασιλειάδης: Ανακοίνωση Σχετικά με τις Δηλώσεις ΑΤΑΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προγράμματα
Για τις δηλώσεις ΑΤΑΚ δίνεται παράταση έως τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, υπό τις εξής προϋποθέσεις:
- Για αγροτεμάχια κάτω από 20 στρέμματα, για τα οποία δεν υπάρχει διαθέσιμος ΑΤΑΚ, προβλέπεται η δυνατότητα δήλωσης των ΚΑΕΚ (Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου) αντί για ΑΤΑΚ.
- Για αγροτεμάχια άνω των 20 στρεμμάτων, στα οποία δεν έχουν δηλωθεί ΑΤΑΚ, προκειμένου να μην προκληθεί πρόβλημα ως προς το Σχέδιο Δράσης που συμφωνήθηκε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δίνεται παράταση για τη συμπλήρωσή του.
Για τις δηλώσεις στις οποίες ο ΑΤΑΚ που υπεβλήθη είναι ανακριβής (7% των δηλώσεων που υπεβλήθησαν μέχρι στιγμής), δίνεται, επίσης, η δυνατότητα να δηλωθεί ο σωστός ΑΤΑΚ μέχρι 20 Οκτωβρίου.
Η συνεργασία όλων με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Χατζηδάκη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Τσιάρα, σε συντονισμό με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ήταν καρποφόρα για τους αγρότες μας.
Ακολουθεί ο Σύνδεσμος για την ενημέρωση:
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Βασιλειάδη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για προκαταβολές και εξέλιξη της εκτιμητικής διαδικασίας αποζημιώσεων
- Πέντε αστέρια για τη VolvoTrucks στη δεύτερη αξιολόγηση ασφάλειας φορτηγών βαρέος τύπου από τον Euro NCAP
- ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: Μετατίθεται για την ελαιοκομική περίοδο 2026–2027 η υποχρεωτική υποβολή Δηλώσεων Συγκομιδής Ελαιοκάρπου
- Δύο ασημένια μετάλλια για τη New Holland στα Agritechnica Innovation Awards για το Corn Header Automation και το ForageCam™
- Ποια η χρονική σειρά των πληρωμών σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ΥφΑΑΤ Χρήστος Κέλλας στο ΕΡΤnews Radio105.8