Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ: Πρόγραμμα κατάρτισης για τους γεωπόνους της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνεχίζουν και φέτος τη συνεργασία τους για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός προγράμματος κατάρτισης πάνω στις ήπιες δεξιότητες, το οποίο απευθύνεται στα στελέχη της Γεωπονικής Διεύθυνσης της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ. Το πρόγραμμα έλαβε χώρα από τις 24 Νοεμβρίου 2022 έως 29 Νοεμβρίου 2022.

Στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης, ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» παρέχει στα στελέχη της Γεωπονικής Διεύθυνσης της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, 14 ώρες εκπαίδευσης πάνω στην ανάπτυξη ήπιων και τεχνικών δεξιοτήτων με εστίαση σε θεματικές, όπως η επίλυση συγκρούσεων, η ομαδικότητα και η συνεργασία, η αποτελεσματική επικοινωνία και η δημόσια ομιλία, καθώς και η εφοδιαστική αλυσίδα σε παγκόσμιο επίπεδο, με έμφαση στην βιωσιμότητα και το ανθρακικό αποτύπωμα.

Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» συνέστησε ομάδα που αποτελείται, από γεωπόνους του οργανισμού, έμπειρα στελέχη από το χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, καθώς και επιστήμονες του Πολιτειακού Πανεπιστημίου Rutgers του New Jersey των Η.Π.Α, τεχνικό σύμβουλο του οργανισμού.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης εντάσσεται στο πλαίσιο σχεδιασμού και υλοποίησης εξειδικευμένων προγραμμάτων του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», για την παροχή υπηρεσιών κατάρτισης σε εταιρείες του αγροδιατροφικού κλάδου, μεταφέροντας στους συμμετέχοντες τεχνογνωσία από Πανεπιστήμια και στελέχη της αγοράς.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb