Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήλωση Λ. Τσαβδαρίδη για την τροπολογία με την οποία ενισχύονται Συνεταιρισμοί και Επιχειρήσεις για τις ζημίες που υπέστησαν λόγω των ανοιξιάτικων παγετών

«Ενίσχυση με τη μορφή επιχορήγησης των επιχειρήσεων που υπέστησαν μεγάλες οικονομικές απώλειες λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, οι οποίες επιτάθηκαν από φυσικές καταστροφές που εκδηλώθηκαν εντός του έτους 2021 προβλέπει Υπουργική Τροπολογία που κατατέθηκε σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που συζητείται σήμερα στη Βουλή!

Από τις δεσμεύσεις στην πράξη η Κυβέρνηση της ΝΔ για να αντιμετωπιστεί το μείζον ζήτημα της αποζημίωσης συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών, ιδιωτικών επιχειρήσεων εμπορίας νωπών φρούτων και λαχανικών, των κονσερβοποιών αλλά και των μεταφορέων αγροτικών προϊόντων από τους ανοιξιάτικους παγετούς.

Δικαιώνονται έτσι στην πράξη οι συνεχόμενες προσπάθειες που καταβάλαμε μαζί με εκπροσώπους του επιχειρηματικού και του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας όλους αυτούς τους μήνες προς αυτή την κατεύθυνση, με κοινή παρουσία και πίεση στα αρμόδια κέντρα των αποφάσεων.»

 
Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb