Λασίθι: Παραδόθηκε ο 43χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 73χρονου κτηνοτρόφου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Παραδόθηκε στις αρχές το πρωί ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον 73χρονο κτηνοτρόφο πριν από λίγες ημέρες κοντά στο χωριό Κουρούνες, στη Νεάπολη Λασιθίου, ενώ τραυμάτισε σοβαρά το γιο του 73χρονου και ελαφρύτερα τον γαμπρό του. Ο 43χρονος εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στα δικαστήρια Νεάπολης, όπου αναμένεται η απολογία του ενώπιον του ανακριτή και η απόδοση κατηγοριών.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 43χρονος με το ΙΧΦ όχημά του, πέρασε έξω από την κτηνοτροφική μονάδα του 73χρονου και άρχισε να πυροβολεί. Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 73χρονος, ενώ ο 45χρονος γιος του μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπως και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, με ελαφρύτερα τραύματα από σκάγια στο θώρακα και το κεφάλι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δασμοί Τραμπ, γεωπολιτικές εντάσεις, πράσινη μετάβαση των λιμανιών στο 21ο συνέδριο του ESPO
- Το θέμα των παραμορφωμένων πυρηνόκαρπων έφερε με ερώτηση του στη βουλή ο Τάσος Μπαρτζώκας
- Ποιος είναι ο νέος "Νεϊμάρ" που πήγε στη Βαρκελόνη ο Ντέκο
- Ανακοίνωση Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας ΠΚΜ σχετικά με την καμπάνια της Ε.Ε. για την προώθηση της υδατοκαλλιέργειας
- Παραμορφωμένοι καρποί, παγετός και χαλάζι στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Βέροιας με τον ΑΣ Γεωργών Βέροιας