Το υπουργείο γεωργίας της Κινας καταβάλει προσπάθειες για την αποκατάσταση της παραγωγής χοίρων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Πεκίνο (Χinhua) - Το υπουργείο Γεωργίας της Κίνας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στις εννέα επαρχίες της χώρας για την αποκατάσταση της παραγωγής γουρουνιών, ώστε να επιτευχθεί σταθεροποίηση των τιμών του χοιρινού κρέατος στην αγορά.
Οι τοπικές αρχές θα πρέπει να επιλύσουν αρκετά προβλήματα στην ταχύτατα εξελισσόμενη βιομηχανία εκτροφής γουρουνιών στην Κίνα.
Μεταξύ αυτών και την έλλειψη μονάδων εκτροφής μεγάλης κλίμακας στις νοτιοδυτικές περιοχές, όπως επίσης και ζητήματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος, σύμφωνα με μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Γεωργίας και Αγροτικών Θεμάτων στην Ναντσάνγκ της επαρχίας Τζιανγκσί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η έλλειψη νερού εντείνει τις ανισότητες - Από την παγκόσμια κρίση στις καθημερινές λύσεις
- Στη Λέσβο ο ΓΓΑΑΤ Σπύρος Πρωτοψάλτης – Απόλυτη προτεραιότητα η αποτροπή διασποράς του αφθώδους πυρετού
- Για δεύτερη φορά στη Fruit Attraction São Paulo η Freskon Greece
- ΥπΑΑΤ: Στήριξη σε κτηνοτρόφους και αποζημιώσεις - Παρεμβάσεις για το κόστος των λιπασμάτων
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο: μάθηση με ασφάλεια και αποτελέσματα