Σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ με τους παραγωγικούς φορείς της Φέτας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Σύσκεψη με πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργού, Σταύρου Αραχωβίτη, και της Υφυπουργού, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, είχαν σήμερα όλοι οι παραγωγικοί φορείς που εμπλέκονται στην παραγωγή του εθνικού μας προϊόντος, της Φέτας.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εξεύρεση λύσης για τη δημιουργία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για τη Φέτα.
Εκφράστηκαν οι απόψεις όλων των πλευρών και καταβλήθηκε προσπάθεια να επικρατήσει πνεύμα συνεννόησης και συναίνεσης, προκειμένου να ξεπεραστούν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες και να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος σκοπός, που είναι η προστασία και η ανάδειξη του εθνικού μας προϊόντος.
Κατατέθηκαν προτάσεις προς συζήτηση και δόθηκε ο χρονικός ορίζοντας μίας εβδομάδας – μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου – προκειμένου να υπάρξουν οι απαντήσεις επί των προτάσεων, από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ υποστηρίζει έμπρακτα και ευελπιστεί στη συμφωνία για τη δημιουργία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης.
Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ο Υπουργός, η πολιτική ηγεσία αναλαμβάνει τις ευθύνες της απέναντι στο εθνικό μας προϊόν και κάλεσε όλες τις πλευρές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν το ίδιο.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Καθηγητής Δενδροκομίας Παν. Θεσσαλίας Γ. Νάνος για παραμορφωμένα ροδάκινα και καλλιέργεια Ιπποφαούς (Βίντεο)
- Ο ΥφΑΑΤ, Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια της 28ης Έκθεσης Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο
- Πιο κερδοφόρο από ποτέ? Νέες ποικιλίες με προοπτικές στο Βερίκοκο!
- Ποδόσφαιρο: Βελτιωμένη και πειστική η ΑΕΚ, 4-1 την Μπέρσχοτ
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη φιστικιά | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR