Κατάσχεση σφάγιων αρνιών και προβάτων στον Πειραιά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Σφάγια αρνιών και προβάτων, μη ασφαλή ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, συνολικού βάρους 330 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.
Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου κρέατος του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν 20 ολόκληρα σφάγια αρνιών και τεμάχια αρνιών βάρους 180 κιλών, καθώς και 6 ολόκληρα σφάγια προβάτων βάρους 150 κιλών, λόγω μεταβολής των οργανοληπτικών τους χαρακτήρων (χρώμα, σύσταση, οσμή). Τα κατασχεθέντα σφάγια θα καταστραφούν σύμφωνα με τις διατάξεις της κτηνιατρικής νομοθεσίας.
Β.Π.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: Τα μπλόκα δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, εμποδίζουν την πρόσβαση σε χωριά
- Μπαρτζώκας: Αποκατάσταση αδικιών σε βάρος αγροτών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο και εκτάσεις που εμφανίζονται του Δημοσίου
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας - Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»