Νεκρός βρέθηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στο Βόλο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Βρέθηκε από ομάδα εθελοντών σε υψόμετρο 1.500 μέτρων στην περιοχή «Κόκκινος Βράχος», ο 73χρονος που αγνοούταν από το βράδυ του Σαββάτου στον Αλμυρό.
Ο 73χρονος σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ήταν μαζί με τον βοηθό του, όταν στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες τα ζωντανά του, χάθηκαν.
Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.
Με το πρώτο φως της ημέρας δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της ΕΛ.ΑΣ. και εθελοντών, ξεκίνησαν τις έρευνες εντοπισμού.
Σύμφωνα με δηλώσεις του πυράρχου Πόζογλου στο e-Volos.gr, στην περιοχή επικρατούσε βροχόπτωση και ομίχλη, γεγονός που δυσκόλεψε το έργο των σωστικών συνεργείων.
Στις έρευνες συμμετείχε και ο γιος του αγνοούμενου κτηνοτρόφου, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, Κώστας Νικοβιώτης.
Πηγή: e-Volos
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Ser.mac οδηγεί την αγροτική βιομηχανία στο μέλλον - Μηχάνημα επεξεργασίας ακτινιδίου εφοδιασμένο με τεχνητή νοημοσύνη
- Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε Άγρα, Κερασιά, Βρυτά - Άκουσε τους παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπιζουν
- Ψησταριά Υγραερίου Broil King Gem 310 | Δες στο άρθρο τα χαρακτηριστικά της!
- Χρήστος Κέλλας: Οι συνεταιρισμοί κινητήρια δύναμη του πρωτογενούς τομέα
- Κεράσια: Τα 5 πιο σημαντικά οφέλη για την υγεία μας