Η αδέσποτη βόσκηση αιγοπροβάτων πληγή για τις αγροτικές καλλιέργειες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Στο Καστέλι Κισσάμου, αιγοπρόβατα βόσκουν ανεξέλεγκτα σε ελαιώνες, αμπελώνες και περιβόλια, προκαλώντας ζημίες.
Όπως τόνισε ο κ. Μιχάλης Χαιρετάκης, μέλος συλλόγου αδεσποτείας, η ανεξέλεγκτη βόσκηση των ζώων πλήττει τις καλλιέργειες, με τους αγρότες να είναι σε απόγνωση, ζητώντας άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Το ζήτημα που έχει ανακύψει είναι τόσο σοβαρό που έχει ιδρυθεί και σύλλογος που εκπροσωπεί 150 οικογένειες, προκειμένου να βρεθεί μία λύση, σε ό,τι αφορά την αδέσποτη βόσκηση και το κλίμα τρόμου που επικρατεί, ζητάει τη λήψη άμεσων μέτρων και την απονομή δικαιοσύνης.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Νέα απευθείας ανάθεση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΥΠΑΑΤ – Η «κατεπείγουσα ανάγκη» δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη διοικητική πρακτική
- Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου έκδοσης εγγυητικών επιστολών για έργα αποθήκευσης ενέργειας πελατών της ΤΕΧΝΟΒΟΛΤ Α.Ε.
- Γιορτή ροδάκινου στο Διαβατό Ημαθίας - Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και τον πρωτογενή τομέα
- Opta: Η ελληνική Super League 27o πιο ισχυρό πρωτάθλημα στον κόσμο
- Νέο ΟΠΣ e-ΕΦΚΑ: Σε παραγωγική λειτουργία το υποσύστημα ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κ.Ε.Α.Ο. από 10 Αυγούστου 2026