Υποβολή δηλώσεων για τις κατεχόμενες κυψέλες στην Περιφέρεια Ηπείρου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι οι μελισσοκόμοι πρέπει να υποβάλλουν στην Υπηρεσία δήλωση κατεχόμενων κυψελών για το έτος 2022.
Η περίοδος υποβολής της δήλωσης κατεχόμενων κυψελών είναι από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 (ημέρα Πέμπτη) έως και την 20η Οκτωβρίου 2022 (ημέρα Πέμπτη).
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αξιοποιήσουν την ηλεκτρονική επικοινωνία στα κάτωθι ηλεκτρονικά ταχυδρομεία (p.mavrogiorgos@php.gov.grκαι p.loli@php.gov.gr) προκειμένου να λάβουν και να αποστείλουν την αίτηση για τη δήλωση κατεχόμενων κυψελών καθώς και την παραλαβή ή/και αποστολή της αίτησης μέσω τηλεομοιότυπου (fax) στο 26510 78280.
Η αίτηση για τη δήλωση κατεχόμενων κυψελών είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου ( www.php.gov.gr.)
Σε περίπτωση που η υποβολή της αίτησης δε δύναται να πραγματοποιηθεί με τους ανωτέρω τρόπους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στο Γραφείο 112 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νόσος Περονί. Τι είναι και πώς τίθεται υπό έλεγχο;
- Παράδοση New Holland T4.90 F 4WD στη Μελίκη Ημαθίας - Δες τα χαρακτηριστικά του!
- «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο κατά της ευλογιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη» απάντηση Κέλλα στον Ανεξάρτητο Βουλευτή Νικόλαο Δ. Παπαδόπουλο
- Αγανακτισμένοι αγρότες Πέλλας και Ημαθίας αποφασίζουν για κινητοποιήσεις - Μιλούν για εμπαιγμό και αναξιοπιστία του ΥΠΑΑΤ
- Volvo Saracakis: Test Drive Event Invitation 23/10-1/11