Νεκρός 59χρονος κτηνοτρόφος σε δασική περιοχή της Ημαθίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κτηνοτροφία
Τραγωδία σημειώθηκε στη δασική περιοχή Παλατίτσια της Ημαθίας όπου το βράδυ του Σαββάτου, εντοπίστηκε νεκρός ένας 59χρονος άντρας.
Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν οι οικείοι του, οι οποίοι ανησύχησαν, καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για κτηνοτρόφο από την περιοχή που είχε πάει στο σημείο για να βοσκήσει το κοπάδι του.
Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και η Πυροσβεστική η οποία συνέδραμε στην ανάσυρση του 59χρονου. Από τις αστυνομικές αρχές έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ο θάνατος του 59χρονου προήλθε από παθολογικά αίτια.
Πηγή:voria.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ενημέρωση για την αλλαγή ημερομηνιών του συνεδρίου «Ελαιοκομικός Τομέας: Προβλήματα και Προοπτικές»
- Συνελήφθη 37χρονος: Είχε κάνει το σπίτι του «θερμοκήπιο» με δενδρύλλια κάνναβης
- Επαναλειτουργία απολυμαντικών σταθμών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αποτροπή του κινδύνου της διασποράς του ιού της ευλογιάς
- Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για μετακλήσεις εποχικών εργαζομένων από την Αίγυπτο
- Υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων: 98,2% των δειγμάτων Δεκεμβρίου 2025 εντός ορίων