Πυκνή χαλαζόπτωση στην Κοζάνη άσπρισε τις αυλές των σπιτιών - Μικρότερης έντασης χαλαζόπτωση στην Χαλκιδική
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Βροχόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική ενώ χαλαζόπτωση μικρής διάρκειας και έντασης σημειώθηκε στην περιοχή από τα Σίλατα έως την Καλλικράτεια και τον Πολύγυρο στη Χαλκιδική.
Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, ένα δέντρο έπεσε στην Καλλικράτεια ενώ αργότερα τα φαινόμενα εξασθένησαν.
Στο μεταξύ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανίων μέσω της οποίας επιστρέφουν στην πόλη οι εκδρομείς του Σαββατοκύριακου.
Πυκνό χαλάζι έπεσε στην Κοζάνη όπου άσπρισαν οι αυλές των σπιτιών στο Δροσερό Εορδαίας, ενώ έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση σημειώθηκε και στην Ολυμπιάδα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πληρωμή εκκρεμοτήτων ενισχύσεων έτους 2016 από ΑΑΔΕ - Αφορά Βασική & Πράσινη ενίσχυση και νέους γεωργούς
- Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Βιολογικών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας
- Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΥΠΑΑΤ με την ανάληψη καθηκόντων της νέας πολιτικής ηγεσίας
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 6 έως 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Κοζάνη: Έλεγχος της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής μετά από δημοσιεύματα για νεκρά πρόβατα