Έγκριση 112 επενδύσεων στις υδατοκαλλιέργειες που θα δημιουργήσουν 164 νέες θέσεις εργασίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Ολοκληρώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η έγκριση των αποτελεσμάτων της συγκριτικής αξιολόγησης των Αιτήσεων Χρηματοδότησης, που έχουν υποβληθεί για τα Μέτρα 3.2.2 και 4.2.4 «Παραγωγικές επενδύσεις στην Υδατοκαλλιέργεια» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑλΘ) 2014-2020.
Συνολικά εγκρίθηκαν 112 επενδυτικά έργα με επιλέξιμο προϋπολογισμό 93,1 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 40 εκατ. ευρώ αποτελούν τη Δημόσια Δαπάνη (εθνικοί και κοινοτικοί πόροι).
Με την έγκριση των επενδυτικών έργων στον ταχέως αναπτυσσόμενο ελληνικό κλάδο των υδατοκαλλιεργειών ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίησή τους και, με βάση τους φακέλους που υποβλήθηκαν, θα δημιουργηθούν τουλάχιστον 164 νέες θέσεις εργασίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τα Πυρηνόκαρπα | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Η New Holland κερδίζει το βραβείο «Καλύτερο Ειδικό Τρακτέρ» στα Βραβεία «Τρακτέρ της Χρονιάς 2026»
- ΑΑΔΕ: Πλήρης ψηφιοποίηση της έγκρισης του δικαιώματος δασμοφορολογικής ατέλειας για 12.000 επαγγελματίες αλιείς
- ΥπΑΑΤ, Μ. Σχοινάς από τη Λευκωσία: «Οι αγρότες και οι ψαράδες μας δεν θα μείνουν απροστάτευτοι»
- Ο παγετός του Μαΐου “χτύπησε” την ανθοφορία των δέντρων και τις καλλιέργειες στην Τρίπολη