Ολική καταστροφή σε καλλιέργειες καπνού από την ξαφνική κακοκαιρία στη Λάρισα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Καταστροφές σε καλλιέργειες και υποδομές προκάλεσε η χθεσινή ξαφνική κακοκαιρία που έπληξε περιοχές της Θεσσαλίας.
Όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Μητρούσιας, όλα ξεκίνησαν από την Ελασσόνα μετά τις 4 το απόγευμα χθες, όταν έντονο μπουρίνι συνοδεία ισχυρών ανέμων και χαλαζόπτωσης έπληξε την περιοχή.
Ζημιές και στην Εθνική οδό
Η κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές και στο δίκτυο της ΔΕΗ, ενώ σοβαρά προβλήματα καταγράφηκαν και στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
Στο ύψος του Δρυμώνα Μαγνησίας, οι δυνατοί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και έριξαν κολώνες, με αποτέλεσμα να κλείσει προληπτικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα, ώστε τα συνεργεία της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» να απομακρύνουν τους κορμούς των ξεριζωμένων δένδρων.
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μητρούσιας
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Θανάσης Παπαθανάσης: «Στηρίζουμε τη μελισσοκομία – Θωρακίζουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη των δασικών μας οικοσυστημάτων»
- Το Σύστημα Πουκαμισάς: Για να πετύχεις…άκου τους ειδικούς!
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Δεύτερη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024
- Aπώλειες έως και 95% στην παραγωγή ροδάκινων στο Αμύνταιο