Βοργιάδης Χρήστος: Εκσυγχρονισμένο, δίκαιο και ανταποδοτικό ΕΛΓΑ - Ναι και στους ιδιώτες; (ελκυστικά ασφαλιστικά πακέτα)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Στη εκπομπή «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» του epilogesnews.gr που μεταδίδεται διαδικτυακά κάθε Δευτέρα & Πέμπτη με τους Γιάννη Ζήνα και Χρήστο Βοργιάδη, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών του imathiotikigi.gr καθώς και σχόλια-κρητική από τον Διαχειριστή του.
Στην εκπομπή της Πέμπτης (30/7) συζητήθηκε το θέμα του εκσυγχρονισμού του ΕΛΓΑ, ενός Δίκαιου και ανταποδοτικού ασφαλιστικό οργανισμού, αλλά και κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει η εισχώρηση ιδιωτών στο δύσκολο αυτό κομμάτι της ασφάλισης των αγροτών και κτηνοτρόφων, έχοντας την διακριτική ευχέρεια ο παραγωγός, να επιλέξει ελκυστικά ασφαλιστικά πακέτα, είτε από τον ιδιώτη είτε από τον ΕΛΓΑ, αφού πλέον θα έχει δημιουργηθεί ένας υγιής ανταγωνισμός προς όφελος του αγρότη.
Επίσης, σχολιάστηκε και το θέμα του εργόσημου, όσον αφορά τους εργάτες γης τρίτων χωρών.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο για να έχετε ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα προαναφερθέντα αλλά και την τρέχουσα ειδησεογραφία από το imathiotikigi.gr
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τα Πυρηνόκαρπα | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Η New Holland κερδίζει το βραβείο «Καλύτερο Ειδικό Τρακτέρ» στα Βραβεία «Τρακτέρ της Χρονιάς 2026»
- ΑΑΔΕ: Πλήρης ψηφιοποίηση της έγκρισης του δικαιώματος δασμοφορολογικής ατέλειας για 12.000 επαγγελματίες αλιείς
- ΥπΑΑΤ, Μ. Σχοινάς από τη Λευκωσία: «Οι αγρότες και οι ψαράδες μας δεν θα μείνουν απροστάτευτοι»
- Ο παγετός του Μαΐου “χτύπησε” την ανθοφορία των δέντρων και τις καλλιέργειες στην Τρίπολη