Σε 2 δόσεις το υπόλοιπο 35% - Πότε πραγματοποιείται η επόμενη πληρωμή του ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ασφυκτική η έλλειψη ρευστότητας για τους ροδακινοπαραγωγούς, οι οποίοι βλέπουν και την φετινή χρονιά να πλήττονται οι καλλιέργειες τους από τις χαλαζοπτώσεις και ακόμη δεν έχουν λάβει τα χρήματα από τις περσινές ζημιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του imathiotikigi.gr η επόμενη πληρωμή από τον ΕΛΓΑ αναμένεται να πραγματοποιηθεί τέλη της επόμενης βδομάδας, με πιθανή ημερομηνία την Πέμπτη 25 Ιουνίου.
Όσον αφορά την εξόφληση των περσινών αποζημιώσεων (35%), πρόκειται να καταβληθεί σε 2 δόσεις, από τις οποίες η πρώτη θα δοθεί μέσα στον Ιούλιο.
Να αναφέρουμε ότι στην Ημαθία θα παρεβρεθεί, την Δευτέρα 22 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ενώ την Βέροια επισκέφτηκε πριν δύο μέρες και ο γενικός γραμματέας του ΥΠΑΑΤ κ. Κώστας Μπαγινέτας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- H CNH Επεκτείνει τις Λύσεις Συνδεσιμότητας με τη Starlink της SpaceX
- Ενωτική Ομοσπονδία Ημαθίας: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές
- Η σημασία της φυτοπροστασίας λίγο πριν τη συγκομιδή των κερασιών
- Μειώνονται οι τιμές παραγωγού σε Γεωργία-Κτηνοτροφία
- Πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα δύο "στροφές" πριν το φινάλε