Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνοποιήσεις, Διεπαγγελματική φέτας & δικαιώματα τα θέματα που αναφέρθηκαν στη συνάντηση του ΥπΑΑΤ Μάκη Βορίδη με τον Πρόεδρο της ΠΕΚ Κύρτσιο Στέργιο

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη στα πλαίσια της επίσκεψης του ΥπΑΑΤ στην Ημαθία σήμερα το μεσημέρι, είχε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) κ. Στέργιος Κύρτσιος.

Εκτενής συζήτηση έγινε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι και συγκεκριμένα ο κ. Κύρτσιος αναφέρθηκε στο θέμα των Ελληνοποιήσεων, της Διεππαγγελματικής φέτας, των δικαιωμάτων (ΚΑΠ) καθώς και για τις άδειες λειτουργίας, με τον ΥπΑΑΤ κ. Βορίδη να δείχνει ενημερωμένος για όλα τα παραπάνω ζητήματα και να φαίνεται αποφασισμένος να δώσει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κτηνοτροφικό κλάδο.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα ευρείας συνάντησης στο ΥπΑΑΤ, παρουσία των υφυπουργών και Γενικών Γραμματέων, της ΠΕΚ και της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, των νέων διοικήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ , η οποία συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα.

 

Σχετική συζήτηση είχε ο Πρόεδρος της ΠΕΚ και με τον Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ κ. Κώστα Μπαγινέτα.

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb